Louisiana

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Louisiana

Onroerend goed te koop in Lousiana

Het grenst aan Texas, Arkansas, Mississippi, terwijl het in het zuiden wordt gewassen door de Golf van Mexico.

Louisiana is bekend onder verschillende bijnamen: The Pelican State (officieel), The Bayou State, Child of the Mississippi, The Creole State, Sportsman's Paradise, The Sugar State en The Boot. De oostelijke grens is de rivier de Mississippi en de Golf van Mexico is ten zuiden. Het gezichtspunt is de 25e in de Verenigde Staten, het groeide met 0,47% in de eerste helft van 2016 en de groeiprognoses schatten een constante groei van 1,8% tot 2020.

Wanneer mensen denken aan Louisiana, denk aan New Orleans, is de stad groter en moderner dan de hele wereld. Het is een unieke en excentrieke stad met een ongekende smeltkroes, met sterke Spaanse en Franse invloeden. Het is dus een vreemde, maar interessante plek om onroerend goed te koop te zoeken in Lousiana.

Elk jaar trekken meer dan een miljoen bezoekers naar de "Crescent City" om deel te nemen aan de uitbundige festiviteiten die leiden naar Mardi Gras (Fat Tuesday), een staatsfeest in acht parochies in Louisiana.

Dankzij dit wereldberoemde evenement, naast het New Orleans Jazz Festival en het hele jaar door liefde en live muziek in het historische district, is het een van de belangrijkste attracties van de Verenigde Staten.

De gebouwen in New Orleans behoren tot de duurste in Louisiana, verre van vergelijkbaar met de duurste eigendommen in de Verenigde Staten.

New Orleans is ook een stad van kunstenaars. New Orleans heeft meer kunstenaars, ontwerpers en mensen die in de media werken dan 90% van de gemeenschappen in Amerika.

Nog steeds kan men niet spreken van Louisiana met de vermelding van Katrina de orkaan die in 2005 meer dan 1.500 mensen in de staat heeft gedood, waardoor meer dan $ 108 miljard aan materiële schade op regionaal niveau werd veroorzaakt en ongeveer twee miljoen mensen in Louisiana werden verdreven.

Met 63% van de verzoeken om verlies van eigendom als gevolg van Katrina hebben lokale en overheidsfunctionarissen geprobeerd om buurten en steden één huis per keer te herbouwen. Terwijl sommige delen van Louisiana zwaar zijn getroffen en overstroomd zijn, met name de Ninth Ward in New Orleans, zijn anderen gespaard gebleven. De wederopbouw heeft niet alleen de terugkeer van toeristen betekend, maar ook de bevolking van Louisiana en de onroerendgoedmarkt. De staat werd een van de beste plek voor onroerend goed te koop in Louisiana.

Baton Rouge, de hoofdstad van de staat en de op één na grootste stad, heeft geen ernstige schade geleden, maar is ook getroffen door de orkaan. Veel ontheemden uit New Orleans en andere kustgemeenschappen zijn gemigreerd naar Baton Rouge, 80 mijl ten noordwesten van New Orleans, waardoor de druk op stadsdiensten, scholen en de overheid is toegenomen. In de dagen en weken direct na Katrina is de bevolking van Baton Rouge meer dan verdubbeld.

Op deze manier is onroerend goed te koop in Louisiana goedkoper.

Gezien het subtropische klimaat van de staat zijn kleine steden in Louisiana die door de staat worden verhandeld, grote pensioenplaatsen. Sommige van deze steden zijn Lake Charles, een havenstad met een gokindustrie; hoofdkwartier van de Rode Rivier en een groot industriepark vol technologische bedrijven; en Monroe, een oude katoenen haven aan de rivier de Ouachita die geboorte gaf aan Delta Airlines.

  •  
    Verhuizen naar New Orleans: alles wat je moet weten over Louisiana

    Amerika in zijn omvang en uitgestrektheid, presenteert ook tal van verschillen tussen de verschillende lidstaten waaruit het bestaat. Of het nu in het noorden of in het Zuid-Amerikaanse continent, de plaats dromen te bezoeken en waar om een ​​huis te kopen, Realigro'll wij helpen u de meest geschikt ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 30695

Verkoop Herenhoeve, Louisiana, Lafayette, Opelousas, 419 N Court Street

1,252,319.11EUR
Verkoop
Herenhoeve

538.47 m²
Ligt aan een hele stad blok in de derde oudste stad in Louisiana, dit landgoed herinnert bezoekers van Tara, de majestueuze plantage huis in de film, ...
Cod. 9477

Verkoop 3 Slaapkamers, Louisiana, New Orleans, New Orleans, New Orleans

505,565.86EUR
Verkoop
3 Slaapkamers

150 m²
SHORT SALE!
UNAVAILABLE
Cod. 6558

Verkoop Camping, Louisiana, Baton Rouge, Baton Rouge, Baton Rouge

324,675.32EUR
Verkoop
Camping

1800 m²
blokhut in de buurt van de rivier, rustige omgeving en heeft twee vijvers en thuis door de rivier.
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB